alle projecten

Nieuwe badkamer te Roeselare

In deze badkamer wordt gebruikt gemaakt van een vrijstaand bad uit vervaardigt uit kunstmarmer, de vrijstaande thermostatische badkraan van Hansgrohe is van de serie “Urquiola”.

Het lange badkamermeubel meet 2,25 meter en is afgewerkt in Corian solid surface met geïntegreerde lavabo’s die naadloos in de tablet verwerkt zijn. Het lavabo kraanwerk is in de wand ingebouwd, en ook hier is er gekozen voor de serie “Urquiola” van Hansgrohe.

De inloopdouche is uitgebouwd in een nis achter het badkamermeubel, heeft een grote regendouche uit het plafond en een inbouw thermostaat met omsteller terug uit de serie “Urquiola”. Met de afvoergoot Viega advantix Vario over de gehele breedte van de douche moeten de vloertegels niet onnodig versneden worden en is de afvoer onopvallend tegen de muur ingewerkt.

Bij het binnenkomen van de badkamer loopt een strook parket vanuit de slaapkamer en gang tot het einde van de badkamer, deze gaat over in het “natte” gedeelte van de badkamer naar Kerlite tegels van 1 meter x 1 meter. Deze vloer/wandtegels hebben een dikte van slechts 3 millimeter en lopen door tot in de douche en bezetten ook alle muren van de badkamer. De spiegel die tevens even lang is als het meubel zit verzonken in de betegeling.

Heeft u vragen omtrent uw plannen?
Wenst u een gratis offerte voor uw project?

Contacteer vrijblijvend

of bel op +32 477 49 80 86